Málaga wil contract Isco verlengen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Málaga wil contract Isco verlengen

Málaga, tegenstander van Anderlecht in de poules van de Champions League, wil spits Isco langer aan zich binden. De club vreest immers dat de huidige afkoopsom van 21 miljoen euro te laag is. Isco kon al rekenen op interesse van Tottenham.

De twintigjarige aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen bij Málaga, nadat hij vorige zomer overkwam van Valencia. Sinds hij tweemaal scoorde in de Champions League tegen Zenit St. Petersburg verhoogde de interesse voor Francisco ‘Isco’ Román Alarcón Suarez.

Málaga wil nu zijn contract opwaarderen en een hogere afkoopsom vastleggen. Sportief directeur Mario Husillos legt uit bij Radio Marca: “Er zijn nog geen telefoons uit Rusland voor hem binnengekomen, Tottenham probeerde hem wel te kopen net voor de transfermarkt sloot. Voorlopig heeft niemand echter de 21 miljoen euro geboden die in zijn contract staat.”

“We gaan zo snel mogelijk met hem samenzitten, we weten dat zijn status gegroeid is na zijn recente prestaties. Het is een speler met veel potentieel die momenteel in een club speelt die past bij zijn speelstijl. Het is belangrijk dat hij zich blijft ontwikkelen, ik zie hem ooit in de Spaanse nationale ploeg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties