Koster: "Vergaten de wedstrijd af te maken"

Christophe van den Boom
| 26 reacties
Koster: "Vergaten de wedstrijd af te maken"
Foto: © SC

Beerschot verloor woensdagavond van STVV. Na een gelijke stand namen ze het tegen elkaar op in de penalty's. Daar delfde Beerschot het onderspit dankzij missers van Veselinovic en Ojo. Trainer Adrie Koster is teleurgesteld.

“We hebben vandaag een slechte wedstrijd gespeeld”, gaat de Nederlander van wal op de clubwebsite. “Tijdens de hele wedstrijd hebben we te weinig afgedwongen. We waren niet scherp genoeg in de eerste helft en dat kun je dan vaak niet meer rechtzetten nadien. Na de gelijkmaker in de tweede helft moesten we de wedstrijd beslissen, maar dat deden we niet.”

De wedstrijd werd uiteindelijk beslist door penalty’s. Daarin trok Sint-Truiden aan het langste eind. “Sint-Truiden was beter in de penalty’s. Dan kan je ook niet winnen. We hebben ondermaats gepresteerd en voor te weinig dreiging gezorgd”, analyseert de oefenmeester.

Een aantal spelers liepen een blessure op. Het is afwachten of zij klaar zullen zijn voor het treffen met Bergen op zaterdag. Stijn Wuytens zal de match aan zich voorbij moeten laten gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties