Lukt het bij een amateurclub wel voor PSV?

Fabian Morren
| 3 reacties
Lukt het bij een amateurclub wel voor PSV?
Foto: © SC

Voetbalkrant geeft u een overzicht van wat er vandaag op het menu staat. Dagelijks lijsten we de actie op de Europese voetbalvelden voor u op.

Serie A

Siena krijgt het bezoek van Bologna. Siena staat helemaal laatste met -1 punt. Dat komt omdat de club met een puntenaftrek aan het seizoen is begonnen. Eigenlijk verzamelde het al vijf punten, wat Siena nu op een gedeelde elfde plaats zou brengen. Bologna doet het met een vijftiende plaats en amper vier punten uit vier wedstrijden ook niet echt uitstekend.

Nederlandse beker

Er staan nog drie wedstrijden op het menu in de Nederlandse beker. PSV, met Dries Mertens en Timothy Derijck, moet op bezoek bij amateurclub Achilles 29. De club uit Eindhoven won afgelopen weekend overtuigend van Feyenoord, maar het schoentje knelt op verplaatsing. Toch mag er vanuit gegaan worden dat Achilles enkele maatjes te klein zal zijn. Ook AZ Alkmaar komt met Maarten Martens in actie tegen Veendam.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

PSV is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Achilles 29 daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat PSV met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 105 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Achilles strijkt u 2200 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties