'Verdedigers van United grote talenten'

Koen Schaaphok
| 5 reacties
'Verdedigers van United grote talenten'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kersverse eerste keeper van Manchester United Anders Lindegaard is blij met de prestaties van de jonge verdedigers van de club. Tijdens het League Cup-duel met Newcastle United mochten er enkele jongelingen debuteren.

De Deense international krijgt de voorbije weken de voorkeur boven David de Gea na enkele teleurstellende prestaties van de Spanjaard.. Ook tijdens het midweekse avondje bekervoetbal tegen Newcastle United stond hij onder de lat bij The Mancunians. Michael Keane, en Scotty Wootton kregen de kans om zich in het hart van de verdediging te bewijzen. Ook Alexander Buttner mocht voor de tweede keer in de basis beginnen

"De verdedigers van United zijn grote talenten", aldus Lindegaard op dewebsite van Manchester United. "Ik ben een grote fan van Scotty Wootton. Ik heb al vaker met hem gespeeld en hij blijft altijd kalm. Hij is een no-nonsense voetballer." Lindegaard herinnert zich zijn debuut nog goed. "Het belangrijkste is om vooral te genieten van het moment. Alles wat je doet komt onder een vergrootglas te liggen, maar je moet ervoor zorgen dat je je hoofd bij het spel houdt", besluit de keeper.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties