Mirallas: "dolgelukkig met start bij Everton"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Mirallas: "dolgelukkig met start bij Everton"
Foto: © SC

Onze landgenoot Kevin Mirallas is goed begonnen bij Everton. Sinds de flankaanvaller deze zomer overkwam van Olympiakos scoorde hij drie keer in zeven wedstrijden. "Het beste moet nog komen eens ik echt 100% fit ben."

Kevin Mirallas kwam deze zomer aan bij Everton met de trofee van speler van het jaar in Griekenland op zak. Zijn aanpassing bij Everton verliep vlotter dan hij zelf verwachtte, vertelde hij aan goal.com: “Mijn aanpassingsperiode ging vlotter dan ik gehoopt had. Mijn ploeggenoten zijn daar een belangrijke factor in. Ze zijn echt geweldig, ze praten veel met me en geven me veel steun. Een ander belangrijk element is dat ik al veel aan de bak kwam. Ik had niet verwacht zo veel te mogen spelen in het begin.”

Met drie goals in zeven wedstrijden is de ploegmaat van Fellaini uitstekend begonnen maar volgens Mirallas zelf moet het beste nog komen: “Ik ben nog steeds niet 100% fit, ik heb nog een aantal wedstrijden nodig. De trainer weet dat ik geen volledige voorbereiding kon meemaken wegens knieproblemen.”

Mirallas moet naast de nieuwe ploeg ook wennen aan de fysieke speelstijl in Engeland: “Ik heb het voordeel dat ik redelijk snel ben. Ik probeer dus de harde tackles te ontwijken die vaak tegen spelers van mijn type gebruikt worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties