De Bruyne op bezoek bij rode lantaarn, STVV kan opmars inzetten

De Bruyne op bezoek bij rode lantaarn, STVV kan opmars inzetten
Foto: © SC

Voetbalkrant geeft u een overzicht van wat er vandaag op het menu staat. Dagelijks lijsten we de actie op de Europese voetbalvelden voor u op.

Tweede klasse
Vanavond staan er al twee duels in de Belgische tweede klasse op het programma. FC Brussels ontvangt Roeselare. Brussels bengelt helemaal onderaan en ook de West-Vlamingen hebben punten nodig om uit de gevarenzone te geraken. STVV wil dan weer zijn opmars verder zetten en moet daarvoor voorbij Moeskroen-Péruwelz, dat het Standard nog heel moeilijk maakte in de beker.

Bundesliga
Werder Bremen krijgt dan weer de uitgelezen mogelijkheid om vrijdagavond aan te sluiten bij de subtop. De ploeg van Kevin De Bruyne trekt naar de laatste in de stand, FC Augsburg. Drie punten zijn een must.

Ligue 1
In de Franse eerste klasse krijgt Saint-Etienne het bezoek van Nancy. Saint-Etienne staat momenteel in de middenmoot, maar Nancy bezet pas de voorlaatste plaats.

Eredivisie
NEC en ADO Den Haag hebben zich in de buik van het klassement genesteld. Voor beide ploegen kan winst een stap omhoog betekenen.

Russische Premier League
Jonathan Legear en Terek Grozny willen na twee nederlagen weer aanknopen met de zege tegen Rostov. Twee weken geleden klopten ze immers Zenit St-Petersburg, maar daarna volgden nederlagen tegen Lokomotiv Moskou en Kuban Krasnodar.

Primera Division
Sevilla moet vanavond dan weer zijn vierde plaats gaan verdedigen op het veld van Celta De Vigo. Bij verlies kunnen er immers heel wat ploegen over hen heen springen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties