Huybrechts excuseert zich in open brief

Huybrechts excuseert zich in open brief
Foto: © SC

Carl Huybrechts heeft zich in een open brief verontschuldigd aan de supporters en de kijker van Sporting Telenet. In de brief benadrukt hij de ernst van zijn job en dat hij niet respectloos wilde overkomen tegenover de kijkers.

De brief aan de supporters:

Geachte en gewaardeerde Sporting Telenetklant, waarde voetballiefhebber,

ik bied u mijn verontschuldigingen aan voor het ongemak dat u moest ondervinden bij de start van de rechtstreekse Telenetuitzending van de wedstrijd KRC Genk - KV Mechelen.

Zoals u wellicht weet kon ik door een zeer ongelukkige samenloop van omstandigheden (verkeersellende) niet tijdig aan het commentaar beginnen van de match. Bij de redactie van Sporting Telenet werden vanaf kwart voor zeven alternatieven gezocht om het wedstrijdbegin toch van commentaar te voorzien, maar door het buitengewoon drukke werkschema van die zaterdagavond is dat niet gelukt.

Ik werd tot mijn verrassing de volgende namiddag tijdens een gezinsuitstap over het gebeurde telefonisch geïnterpelleerd door enkele journalisten. Er zijn toen enkele uitspraken uit mijn mond genoteerd die bij sommigen onder u de indruk konden wekken dat ik niet zwaar tilde aan de zaak, wat eventueel geïnterpreteerd kan worden als een gebrek aan respect voor u. Die uitspraken golden evenwel alleen mijn verbazing over het feit dat het incident zoveel aandacht genereerde in de nationale pers. Een aantal mensen onder u voelde zich daardoor als klant onheus behandeld, ook daarvoor excuseer ik me uitdrukkelijk.

Ik wil u graag op het hart drukken dat ik de job van Telenet-commentator naar best vermogen probeer in te vullen en u op een zo aangename en interessant mogelijke manier tracht te begeleiden tijdens de negentig minuten die we geregeld samen doorbrengen. Ik vind het bovendien een voorrecht om via Sporting Telenet voor u dit werk te kunnen doen, laat daar geen misverstand over bestaan.

Met sportieve groet,

Carl Huybrechts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties