Messi dan toch nog geen vader

Messi dan toch nog geen vader
Foto: © SC

Honderdduizenden voetbalfans hebben vrijdag het gerucht opgevangen dat Lionel Messi vader zou zijn geworden. Het huishouden van de Argentijn kreeg dan ook ontelbare felicitaties via alle media te verwerken. Helaas is er te vroeg gejuicht.

Het Argentijnse radiostation ViWiMe ontketende honderdduizenden reacties op Twitter en Facebook van over de hele wereld door het bericht de wereld in te sturen dat Messi's vriendin Antonella Roccuzzo bevallen was van een zoontje. Het zoontje zou de naam Thiago Lionel Jorge Andrés Messi hebben gekregen, de bekende namen van Thiago Alcântara, Messi zelf, Jorge Valdano en Andrés Iniesta.

De sterspeler van FC Barcelona moest dan ook velen teleurstellen door te verduidelijken dat Messi's zwangere vriendin helemaal nog niet is bevallen. "Lionel en zijn familie bedanken jullie allemaal voor jullie liefdevolle berichten van vandaag. We willen echter zeggen dat de informatie over de geboorte van Lionels zoon dat rond gaat, totaal niet klopt", laat de Fundacion Leo Messi op de Facebook-pagina van de organisatie weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties