'Guardiola ideaal voor Arsenal'

Koen Schaaphok
| 16 reacties
'Guardiola ideaal voor Arsenal'
Foto: © SC

Trainer Josep Guardiola, die de afgelopen jaren successen oogstte met FC Barcelona en nu van een sabbatjaar geniet, blijft de gemoederen bezig houden. Volgens voormalig FC Barcelona-verdediger Rafael Marquez is de coach geknipt voor Arsenal.

De Mexicaanse speler van New York Red Bulls speelde jarenlang onder Guardiola bij Barcelona. De oefenmeester nam na afgelopen seizoen afscheid van de Catalaanse grootmacht en zit sindsdien zonder club. Inmiddels lieten diverse grote namen in de voetbalnamen weten dat Guardiola het goed zou doen bij clubs als Manchester United, Manchester City, PSG, Chelsea, Internazionale en nog een paar waslijsten aan clubs. Marquez heeft nu openlijk een nieuwe club gesuggereerd. Arsenal FC.

"Guardiola zal snel weer terugkeren in het voetbal", aldus Marquez. "Ik denk dat hij naar Engeland zal gaan. Hij zou perfect bij Arsenal passen." Of Guardiola na dit seizoen bij de Gunners tekent is echter nog de vraag. De reden daarvoor is de huidige coach Arsène Wenger. Net zoals Sir Alex Ferguson zwaait de Fransman al enige tijd, sinds 1996 om precies te zijn, de scepter in en rond het Emirates-stadion. Vooralsnog lijkt dat ook nog even zo te blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties