Messi: "Mijn zoon wordt Barcelona-fan"

Koen Schaaphok
| 17 reacties
Messi: "Mijn zoon wordt Barcelona-fan"
Foto: © SC

Het zijn lange dagen voor Lionel Messi. De superster van FC Barcelona, momenteel bij de Argentijnse nationale ploeg voor de WK-kwalificaties, zal vader worden van een zoon. Zodra het nodig is zal Messi zich dan ook naar zijn hoogzwangere vriendin begeven.

In gesprek met Fox Sports Radio zegt de aanvaller dat hij heel veel vragen krijgt over zijn zoon. Dat vindt hij echter niet erg. “Ik ben God dankbaar voor alles wat hij me gegeven heeft en kan niet wachten tot ik bij mijn zoon ben. Een cadeau heb ik al: ik geef hem de bal die ik zelf had toen ik opgroeide”, aldus Messi. Afgelopen weekend moest de Vlo via Facebook de geruchten dat de baby al geboren zou zijn nog in de kiem smoren.

Een bekende vraag voor Messi is of hij van zijn zoon een even legendarische voetballer zal maken als hij zelf is. Vooralsnog geen issue voor de Argentijn. “Mijn zoon wordt in ieder geval een Barcelona-fan, zoveel is wel zeker.” De aanvoerder van Argentiniëbereidt zich nu voor op duels met Uruguay en Chili in de WK-kwalificaties. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties