Legear is niet van zijn woord

Mathias Dumarey
| 37 reacties
Legear is niet van zijn woord
Foto: © SC

Jonathan Legear liet op zijn in der haast georganiseerde persconferentie na zijn "drive-in" in een Tongerens tankstation weten dat hij de schade zeker zou vergoeden aan de slachtoffers. Maar of hij van zijn woord is, is nog maar de vraag.

In 2009 ging Jonathan Legear eens flink doorzakken in dancing Carré in Willebroek. Bij het wegrijden op de parking ramde hij een andere wagen. Legear pleegde vluchtmisdrijf en nadien maakte hij elders ook nog brokken. Signalisatieborden langs de weg werden omver gereden, raakte een garage en kwam uiteindelijk terecht tegen de gevel van een huis.

De eigenaars van de getroffen woning hebben ondertussen een vergoeding gekregen voor de schade, maar de eigenaar van de aangereden wagen in Willebroek zag nog geen cent. Legear is die man een som van 5000 euro verschuldigd. Het wordt afwachten voor de eigenaar van het tankstation en de aangereden jonge man of zij ooit allebei hun geld zullen zien.

Vanavond (vrijdag) spelen de Rode Duivels de levensbelangrijke wedstrijd in Servië. Volgens UNIBET is Servië favoriet. Een gok op onze Rode Duivels zal echter meer opleveren. Wint België, dan krijgt u bij UNIBET 280 euro bij een inzet van 100 euro, die u via ons gratis krijgt. Een gok op Servië kan u 250 euro opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties