Anelka boos op Chelsea

Koen Schaaphok
| 6 reacties
Anelka boos op Chelsea
Foto: © SC

Nicolas Anelka is niet blij met zijn oude club Chelsea. Ondanks dat de Fransman al meer dan een jaar geleden de overstap naar het Chinese Shanghai Shenhua maakte, kan hij zich nog steeds kwaad maken op de manier waarop de Londense club oudere spelers behandelt.

Tegenover Express uit Anelka zijn frustraties. "Je krijgt de indruk dat je na je 30e een oude man bent bij Chelsea", aldus de aanvaller, die niet te spreken is over de manier waarop Chelsea met zijn ex-ploegmakker Florent Malouda omgaat. “Het is heel triest om te zien wat er met Flo is gebeurd. Twee jaar geleden was hij nog een belangrijke steunpilaar van de ploeg en werd hij zelfs uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Als ze je nodig hebben, ben je de beste. Als dat niet zo is kan je opkrassen. Het is gewoon schandalig."

Beloften

Anelka doelt op de situatie van Malouda. Hij werd verwezen naar de beloften van Chelsea omdat hij geen duidelijkheid kon geven over zijn toekomst bij de club. De Fransman kon vertrekken naar een nieuwe club maar geraakte er met die club niet uit. Hierdoor heeft Chelsea de speler uit de selectie verbannen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties