Safari: "Soms voelt het aan alsof het persoonlijk is"

Safari: "Soms voelt het aan alsof het persoonlijk is"
Foto: © SC

Behrang Safari maakte deel uit van de spectaculaire ommekeer die Zweden tegen Duitsland bewerkstelligde. De linksachter is bij Anderlecht echter meer in de tribune te vinden dan op het veld.

Safari heeft de concurrentiestrijd met Olivier Deschacht duidelijk verloren, maar met Zweden kwam hij dinsdag terug van een 4-0-achterstand om uiteindelijk 4-4 gelijk te spelen. Safari stond daarbij negentig minuten op het veld. "De toestand bij Anderlecht is niet gemakkelijk", vertelt Safari in de Zweedse krant Aftonbladet. "Ik had al een gesprek met de coach. Ik dacht dat de problemen van de baan waren, maar het haalde niks uit. Soms voelt het aan alsof de coach iets persoonlijk tegen me heeft."

Safari heeft nog een contract tot 2014 maar denkt al aan een transfer. "Het zou erger zijn moest ik jong zijn. Nu kom ik thuis bij mijn vrouw en de tweeling en kan ik alles relativeren. Natuurlijk kan dit niet blijven duren. Ik kan niet blijven op de tribune zitten. Ik hoop dan ook dat de club correct is tegenover mij en dan zien we wel wat er in januari gebeurt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties