Van den Brom "Safari moet plaats niet in de pers afdwingen"

Van den Brom "Safari moet plaats niet in de pers afdwingen"
Foto: © SC

Behrang Safari komt niet onmiddelijk in de plannen van trainer John van den Brom voor. De linksachter speelde bij Zweden wel de volledige negentig minuten in de knotsgekke wedstrijd tegen Duitsland. Daarna gaf hij ook nog een omstreden interview.

Johan Walckiers in Anderlecht

John van den Brom werd voor het eerst geconfronteerd met de uitspraken die Safari deed in de Zweedse pers. Daar gaf de linksachter aan dat het gesprek met zijn coach niets had uitgehaald en dat hij er over denkt in januari te vertrekken. En dat hij hoopt dat de club hem daarbij dan niets in de weg zou leggen.

"Ik heb inderdaad een gesprek met Safari gehad, maar dat blijft tussen ons", aldus Van den Brom. "Het is wel het eerste dat ik hoor van dat interview. Kijk, ik moet keuzes maken en de wedstrijd tegen Boussu Dour blijft een heet hangijzer voor mij. Jullie hebben die wedstrijd ook gezien."

Dat Safari praat over een vertrek zinde Van den Brom ook niet te veel. "Hij heeft gespeeld bij Zweden en dat is positief voor hem. Ik hoop dat hij op het veld zijn plaats weer wil afdwingen. Maar hij moet dat niet in de pers doen. En we gaan in januari ook niet zomaar meewerken met iedereen die weg wil. We hebben onze spelers nog nodig", besloot de paars-witte trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties