Reactie KVM: "Schandalige rode kaart"

Tomas Taecke
| 27 reacties
KVM: "Schandalige rode kaart"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen ging op bezoek bij Cercle met de drie punten aan de haal, maar was na afloop furieus over de belachelijke uitsluiting van Antonio Ghomsi. De linksachter, die reeds een schorsing van drie speeldagen op zak heeft, werd voor zogenaamd spelbederf kort voor inrukken wandelen gestuurd.

Tomas Taecke in Brugge

"De drie rode kaarten die we de voorbije weken kregen, gaan helemaal nergens over", zei Van Veldhoven op de nabeschouwende persconferentie. "Je zou haast denken dat we gezocht worden".

"Ghomsi gaat naar de bal om in te gooien en krijgt daarvoor een tweede gele kaart. De uitsluiting is ronduit schandalig".

"In de eerste helft hadden we alles onder controle, alleen was de laatste pass vaak verkeerd om dreigend te kunnen zijn. Na de pauze was de balcirculatie beter en kwamen we ook op voorsprong. Na de 1-2 hadden we het eigenlijk beter moeten uitspelen".

"Ik hoop dat Cercle zich herpakt en zich kan doorzetten. Het is een fijne vereniging om naartoe te komen, dus ik wens hen het allerbeste", aldus Harm Van Veldhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties