Reactie Biset: "Supporters verdienen het niet om te worden uitgemolken"

Christophe van den Boom
| 4 reacties
Biset: "Supporters verdienen het niet om te worden uitgemolken"
Foto: © SC

Maxime Biset baalde na de match tegen Oud-Heverlee Leuven. De middenvelder van KV Mechelen twijfelde ook over de beslissing van de scheidsrechter om zijn doelpunt af te keuren.

“Bij mijn afgekeurde doelpunt zag ik de twijfel op het gezicht van de scheidsrechter. Indien hij niet zeker is van zijn stuk, vind ik dat hij de beslissing van zijn assistent had moeten corrigeren”, aldus Biset op de clubwebsite.  “Nu gaan we toch met een wrang gevoel naar huis. Hoewel we het meeste balbezit hadden, heeft OHL vanavond (woensdag red.) goed geprikt en viel bij hen de bal wel goed.”

De Antwerpenaar vindt dat Mechelen het niet slecht doet, gezien de omstandigheden. “Het is frustrerend dat we de laatste weken regelmatig punten laten liggen door externe factoren, maar we moeten blijven proberen om goed voetbal te spelen en punten te halen. Het zou goed zijn om eens enkele weken met dezelfde ploeg te kunnen spelen, maar dit komt er gewoon niet van door de vele blessures en schorsingen”

Supporters

De fans bleven weg uit het stadion. Biset vond het een vreemd gevoel, maar steunt de supporters volledig. “Dat we het vanavond zonder supporters moesten doen, was wel wennen, want in bepaalde fases kan het publiek wel een positieve invloed hebben op de wedstrijd. Maar laat duidelijk zijn: de spelersgroep staat volledig achter de beslissing van de supporters om niet naar Leuven af te zakken. Ze verdienen het niet om te worden uitgemolken. Het alternatief dat de club vanavond aanbood, laat zien dat KV Mechelen een club is die aan haar supporters denkt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties