Seizoen Raymaekers voorbij?

Koen Schaaphok
| 4 reacties
Seizoen Raymaekers voorbij?
Foto: © SC

Oud-Heverlee Leuven heeft op haar website een update geplaatst betreffende de situatie van Wim Raymaekers. Hij blesseerde zich woensdagavond tijdens de wedstrijd tegen Biset.

Een lange revalidatie lijkt onafwendbaar voor Wim Raymaekers. De club vreest immers dat de verdediger de achterste ligamenten van zijn linkerknie heeft gescheurd. “Wim zit van zijn enkel tot aan zijn lies in het gips. Zaterdag om 17u volgt een scan om de definitieve diagnose vast te stellen. Maandagmorgen heeft Van Geneugden een meeting met professoren Bellemans, Peers en Nijs om te bepalen hoe het verder moet met Raymaekers. Uiteraard wensen we Wim alle sterkte toe in zijn revalidatie en hopen we dat de diagnose zaterdag alsnog meevalt”, klinkt het op de website van de club.

Hel van OHL

De club heeft eveneens laten weten dat de OHL-supporters die zondag naar Luik afreizen voor de partij tegen Standard, dat gratis kunnen doen namens de club. Zo wil het bestuur “zoveel mogelijk supporters bewegen om naar Standard af te zakken. Bedoeling is dat de hel van OHL zich verplaatst naar de hel van Sclessin.” Ook worden de supporters uitgenodigd om vrijdag de training van het eerste elftal live mee te komen maken. OHL-oefenmeester Van Geneugden wil van die oefenstonde een moment maken waarop OHL-supporters hun helden van dichtbij aan het werk kunnen zien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties