"Vleminckx deed het tot dusver niet zó slecht"

Pieter Vierstraete
| 21 reacties
"Vleminckx deed het tot dusver niet zó slecht"
Foto: © SC

De zaakwaarnemer van Björn Vleminckx Walter Mortelmans verdedigt zijn client in Sport/voetbalmagazine. "Björn is nog nooit zo serieus bezig geweest met voetbal als nu."

Volgens menig Club Brugge-supporter de floptransfer van de eeuw, hoe het ook zij, Björn Vleminckx komt dit seizoen niet meer echt voor in de plannen van Club Brugge. Hij kwam dit seizoen in de Jupiler League slechts zes keer in actie en wist niet te scoren. “Blijven verder werken, de moed niet laten zakken en als je op het veld staat de kans proberen te pakken”, dat is de boodschap van Mortelmans aan Vleminckx.

“Ik vind dat hij het tot dusver niet zó slecht heeft gedaan, maar ik stel hem niet op, dat doet de trainer. En twintig jaar in het voetbal leren me dat die altijd gelijk heeft. Of liever, het beste voorheeft met zijn ploeg. Aan zijn inzet ligt het niet, hij zou alleen een paar weken zijn kans moeten krijgen, om in het ritme te komen. Maar dat is een zaak voor de trainer.”

Of een transfer in de pijplijn zit? “Ik praat constant met de Brugse directie en ik krijg geen signaal dat ik moet uitkijken naar iets nieuws.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties