Reactie Staelens: "Gaven goals weg aan Bergen"

Koen Schaaphok
| 6 reacties
Staelens: "Gaven goals weg aan Bergen"
Foto: © SC

Lorenzo Staelens, interim-trainer van Cercle Brugge, was na de nederlaag tegen Bergen geen gelukkig man. "We wisten op voorhand dat Bergen een moeilijk te bekampen ploeg is maar we hebben de doelpunten zelf weggegeven."

Staelens kijkt na de match terug op een goed begin. "We kwamen snel op voorsprong, maar daarna zakten we weg. We konden het houden tot de rust. Na de rust gaven we geen kansen weg, maar legde we de bal wel klaar voor hun 2-1. Onze gelijkmaker was een mooi doelpunt. Als je op verplaatsing twee keer scoort, moet je altijd iets rapen”, aldus Lorenzo Staelens na de partij tegen Sporza.

Staelens voelt zijn Cercle tekortgedaan. “Het was een gelijkopgaande wedstrijd, beide ploegen hadden een gelijkspel verdiend. Maar we geven al heel het seizoen te gemakkelijk doelpunten weg. Hoe is het mogelijk dat er dan iemand vrij mag inkoppen op een stilstaande fase?", aldus Staelens, die nog altijd geen duidelijkheid wil geven over zijn verdere plannen bij Cercle Brugge. “Straks zit ik samen met het bestuur om alles te evalueren. We zullen zien wat het beste is om Cercle uit het dal te trekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties