Van Wijk uit scherpe kritiek: "Soms moet ik de kleuren controleren"

Van Wijk uit scherpe kritiek: "Soms moet ik de kleuren controleren"
Foto: © SC

Dennis van Wijk liet zich na de wedstrijd tegen Roeselare van zijn meest kritische kant zien. De coach van Antwerp was duidelijk gefrustreerd om het gebrek aan professionalisme bij The Great Old.

Van Wijk was enorm ontgoocheld na de wedstrijd en liet zich enorm kritisch uit over het bestuur en de werking bij Antwerp. "Kijk, ik ben warm gemaakt voor de plannen van Gunter Hofmans. Maar elke dag word ik geconfronteerd met zoveel obstakels. Elke dag staat er iets in de weg om te beletten dat de bulldozer kan wegrijden. Ik dacht gewoon dat het veel sneller zou gaan om hier op een professionele manier te werken."

Tot nu toe vielen de resultaten mee, maar Van Wijk legt de pijnpunten bloot. "Als de structuur er niet is, roep je onheil over jezelf af. Voor de wedstrijd liep ik weer gefrustreerd rond. We spelen honderd en zoveel jaar voetbal en weten soms niet eens dat het zondag match is. Ik moet soms controleren of we wel in de juiste kleuren spelen. Dat is toch onvoorstelbaar?"

"Ik ben bezig met de kleding, de ballenjongens en nog zoveel meer, maar dat is eigenlijk mijn taak niet. Dat is tijd die ik verlies die ik anders ergens anders kan insteken. Ja, ik ben gefrustreerd. Je kan hier iets fantastisch moois neerzetten, maar ligt moeilijk, want de kolos is amper in beweging te krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties