Chelsea-spelers zelf oneens over aantijgingen tegen Clattenburg

Chelsea-spelers zelf oneens over aantijgingen tegen Clattenburg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Engelse media berichten dat spelersgroep van Chelsea zelf verdeeld is over wat er nu precies gebeurd is tussen scheidsrechter Clattenburg en John Obi Mikel. Sterker: Chelsea zelf heeft nog geen klacht ingediend.

Niet iedereen van Chelsea zit op dezelfde lijn wat betreft de aanklacht van racisme tegen ref Mark Clattenburg. De club heeft zelf ook nog geen officiële klacht ingediend, de Society of Black Lawyers dan weer wel.

Ramires en David Luiz waren overtuigd dat Clattenburg een racistische opmerking had gemaakt jegens Mikel tijdens het 2-3 verlies tegen Manchester United een negental dagen geleden. 
Ze waren zo razend dat ze meteen na de match met Chelsea-CEO Ron Gourlay wilden spreken om hun beklag te doen. De andere spelers waren niet zo overtuigd van de zaak en wilden het voorval eerst wat laten bekoelen.

Clattenburg is voorlopig ‘op rust’ gesteld door de FA. Wat de afloop ook zal zijn, het lijkt niet waarschijnlijk dat hij in de nabije toekomst nog een wedstrijd van Chelsea zal fluiten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties