Reactie Safari: "Ik ben gegroeid in de wedstrijd"

Safari: "Ik ben gegroeid in de wedstrijd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Behrang Safari had het in het begin moeilijk, maar herpakte zich schitterend. De linksachter trok zich op aan het niveau van zijn ploegmaats.

Johan Walckiers in Anderlecht

Safari had nooit in de ploeg gestaan zonder de blessure van Deschacht, maar dat deerde niet. De Zweed haalde na een moeilijke tien openingsminuten een heel hoog niveau. "Ik had het in het begin inderdaad moeilijk, maar ik ben gegroeid in de wedstrijd. Het is gemakkelijker als iedereen rond jou ook goed speelt. Het was een fantastische collectieve prestatie."

Safari komt van ver terug, want enkele wedstrijden zat hij zelfs in de tribune. "Ik heb het moeilijk gehad, dat ga ik niet ontkennen. Het was hard om er niet bij te zijn, maar als prof moet je blijven werken. En dit is toch een kleine beloning voor dat harde werk."

Met Jovanovic had hij tijdens de wedstrijd een hevige discussie. "Dat zijn we al gewend", lachte Safari. "Het is altijd wel iets, maar dat is nooit persoonlijk. Hij wil gewoon op zijn eigen manier duidelijk maken wat er moet gebeuren. Als hij van plaats verandert? Dat moet hij niet zeggen. Ik weet al wanneer hij dat gaat doen. Hij weet ook dat ik hem dek in de rug."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties