Groep H: Kan United zich al kwalificeren?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Groep H: Kan United zich al kwalificeren?
Foto: © SC

In groep H kan Manchester United de kwalificatie veiligstellen als het wint op het veld van Braga. CFR Cluj neemt het dan weer met een nieuwe coach thuis op tegen het Turkse Galatasaray.

Braga - Manchester United

Manchester United had het in de vorige ontmoeting niet onder de markt met de Portugezen, het won nipt met 3-2. Coach Peseiro van Braga haalt moed uit die wedstrijd: "Als we koel en kalm blijven kunnen we ze verslaan." Indien United wint is het zeker van kwalificatie.

Bij Braga kan Dougião opnieuw spelen. Vinicius en Paulo César zijn wel onbeschikbaar met dijblessures. United mist naast Kagawa nog steeds centrale verdedigers Vidic en Jones. Smalling, een andere centrale verdediger, reisde wel mee naar Portugal. Hij komt terug na een operatie aan de voet.

CFR Cluj - Galatasaray

Galatasaray staat laatste met één punt en moet eigenlijk winnen op het veld van Cluj, dat vier punten telt. Bij Cluj zit een nieuwe oefenmeester op de bank, Paulo Sérgio. Hij blijft rustig: "Deze match wordt geen speciale match, ook al is het mijn eerste Champions League wedstrijd met Cluj. Het zijn de spelers die het moeten doen."

De spelers van Cluj, die het dus moeten doen, zijn allen fit. Bij de troepen van Fatih Terim mist Johan Elmander deze wedstrijd, hij heeft nog steeds last van een dijblessure die hij opliep in de vorige wedstrijd tegen Cluj

Wat denkt UNIBET , plaatst United zich?

UNIBET bschat de kansen van United redelijk hoog in voor een uitwedstrijd. Een gok van 100 euro op een overwinning van de troepen van Sir Alex brengt bij UNIBET 215 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties