Song: "Ons eigen spel spelen in Schotland"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Song: "Ons eigen spel spelen in Schotland"
Foto: © SC

Woensdagavond treffen FC Barcelona en Celtic Glasgow elkaar weer. Bij hun vorige ontmoeting waren de Schotten heel dicht bij een stunt in Camp Nou. In de blessuretijd slaagde Barcelona er pas in de beslissende treffer te maken. Alex Song bereidt zich voor op de return in Schotland.

Aangezien die nipte zege niet vanzelfsprekend was, verwacht Song een Celtic dat thuis absoluut wil winnen. Toch is het niet het spel van Celtic dat belangrijk is voor de blaugrana. "We moeten ons niet focussen op Celtic's benadering van de wedstrijd. We moeten ons bezighouden met de manier waarop wij zelf willen spelen. We gaan onze speelstijl niet veranderen. We zijn naar Schotland gekomen om ons eigen spel te spelen, de bal te hebben en deze snel rond te laten gaan."

Overigens is Song, die afgelopen zomer overkwam van Arsenal, vol lof over de Schotse ploeg. “Celtic speelde een goede wedstrijd in Camp Nou. Ze kwamen naar ons om te verdedigen en probeerden te scoren vanuit de counter."

Binnen handbereik

Toch blijven de drie punten voor Barcelona het belangrijkst. Mits winst kunnen de Catalanen al meteen zeker zijn van de volgende ronde op het kampioenenbal. "Het is een belangrijke wedstrijd voor ons. We moeten het veld opkomen met de intentie om drie punten te pakken. Het belangrijkste is dat we op dezelfde manier spelen zoals altijd en dat we winnen", aldus Alex Song.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties