Live Clement laat Buysse en Tchité op de bank

Tomas Taecke
| 7 reacties
Clement laat Buysse en Tchité op de bank
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge begint donderdagavond aan een lastig tweeluik tegen Newcastle en Anderlecht. Tegen The Magpies hoopt blauw-zwart onder leiding van interim-coach Philippe Clement een hoopgevend resultaat neer te zetten in de aanloop van de oeroude kraker tegen paars-wit.

Tomas Taecke in Brugge

Na het ontslag van Georges Leekens hoopt Club Brugge een bemoedigende start te nemen tegen het Engelse Newcastle. Club mag zich warmlopen in de Europa League -die dit seizoen minder belangrijk is dan de vaderlandse competitie- in de hoop zondag in het Astridpark een deftige prestatie af te leveren. Anderlecht loopt over van het vertrouwen na de zege tegen Zenit en zal Club over enkele dagen vast en zeker bij de kraag vatten.

De Bruggelingen doen er goed aan de punten thuis te houden willen ze Europees overwinteren. The Magpies puurden zeven punten uit drie eerdere duels en slikten daarbij geen enkel tegendoelpunt. Bordeaux is tweede met vier punten, Club volgt als derde met één zege.

Ondertussen is er aan het lijstje afwezigen bij onze landgenoten weinig veranderd. Refaelov is op de terugweg maar kan nog niet in actie komen. Verder zijn Larsen, Meunier, Zimling, Dhoest, Van Acker, Stenman en Vazquez geblesseerd. Jonathan Blondel is geelgeschorst.

Aan de overzijde zijn Ba, Perch en Simpson geblesseerd. Gutierrez en Ben Arfa krijgen rust, Cabaye en Cissé starten op de bank.

De Italiaanse ref Luca Banti moet het Europese duel vanaf 19 uur in goede banen leiden. Alles is vanaf 19 uur te volgen op onze website!

Haalt Club het van Newcastle?

Blauw-zwart moet vanavond Newcastle verslaan wil het nog een kans maken op een Europese lente. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Club een driepunter boekt krijgt u 255 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Newcastle bij UNIBET van 60 euro kan u 275 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties