'Madrileense clubs willen Ajacied Fischer'

Koen Schaaphok
| 0 reacties
'Madrileense clubs willen Ajacied Fischer'
Foto: © SC

Real Madrid en stadsgenoot Atletico Madrid tonen interesse in Viktor Fischer, de Deense belofte van Ajax. Ondanks het feit dat Fischer zich naar eigen zeggen prima voelt in Amsterdam, wil de speler samen met zijn manager in januari eventueel gesprekken beginnen met de clubs.

Volgens het Deense Sporten zouden de beste scouts van de Spaanse topclub Real Madrid reeds het advies hebben uitgebracht om Fischer binnenkort naar de Spaanse hoofdstad te halen. Ajax heeft Fischer een aanbieding gedaan om het huidige contract open te breken te verlengen tot 2016, maar voorlopig worden alle opties open gehouden.

"Ongeslepen diamant"

Naast Real Madrid zou ook Atlético Madrid recent aangegeven hebben deel te willen nemen aan de jacht op Fischer. Eerder warden ook al Manchester United en Chelsea gelinkt. Nu komt er ook een onbekende Duitse club bij. Volgens een anonieme Spaanse scout staat Fischer in het buitenland nu al bekend als een ongeslepen diamant binnen de Ajax-opleiding.

“Fischer is één van de aanstormende talenten in het Europese voetbal, alle topclubs weten van zijn bestaan af. Veel van de clubs die hem volgen wilden ook Eden Hazard hebben en met hem is Fischer wel te vergelijken”, klinkt het in de omgeving van de speler.  

Bijdehand

Zaakwaarnemer Sören Lerby liet eerder al weten alle opties te willen bekijken. "Niet om bijdehand te doen tegenover Ajax, maar we willen eerst eens praten over de sportieve perspectieven van Viktor. Dat zou in de winterstop kunnen.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties