Henry en maats verprutsen strafschop

Thierry Henry is de anti-held geworden bij New York Red Bulls. De Franse ster verprutste een strafschop door te snel in te lopen en daardoor gaat zijn team niet naar de finale van de Eastern Conference in de Major League Soccer.

In de tweede wedstrijd van de halve finales verloor New York met 0-1 van DC United. Nick DeLeon scoorde na 88 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. De heenwedstrijd in Washington was op 1-1 geëindigd.

Na 73 minuten had Red Bulls echter een goede kans om zelf op voorsprong te komen na rood voor de doelman van DC en een penalty. Kenny Cooper scoorde, maar de strafschop moest opnieuw genomen worden omdat enkele spelers - waaronder Henry - te vroeg inliepen. Bij de tweede poging pakte invallersdoelman Joe Willis de elfmeter van Cooper.