Stramaccioni: "Heb veel respect voor Sneijder"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Stramaccioni: "Heb veel respect voor Sneijder"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Iedere dag lijkt het er meer op dat Wesley Sneijder binnenkort zijn biezen pakt bij Internazionale. Trainer Andrea Stramaccioni ziet de Oranje-aanvoerder liever blijven.

Tegenover Italiaanse media uitte de coach zijn bewondering voor Sneijder. "Ik heb veel respect voor hem. Ik spreek hem iedere dag en hij werkt hard aan zijn herstel. We kunnen niet wachten op zijn terugkeer. Hij is een geweldige speler en hij wil niets liever dan zo snel mogelijk weer op het veld staan, zodat hij een bijdrage kan leveren aan de ploeg.”

Twitter

De geruchten dat de Nederlander niet langer gelukkig is in Milaan werden gevoed door het recente Twitter-verbod dat de club hem oplegde. "Over het gebruik van Twitter hebben we binnen de club bepaalde regels. Die schrijven voor dat spelers zich niet mogen uitlaten over de club zonder toestemming van de clubleiding. Sneijder is niet de enige die een boete heeft gekregen."

Het zijn echter voornamelijk de onderhandelingen over het contract van Sneijder dat wrevel veroorzaakt. De clubleiding hoopt dat de middenvelder een zijn krabbel onder een nieuw contract zet, maar dat contract zou in financieel opzicht een stap terug zijn voor de international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties