Reactie Safari: "Verrast dat Club zo defensief kwam spelen"

Safari: "Verrast dat Club zo defensief kwam spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Behrang Safari heeft de laatste wedstrijden waarschijnlijk goede punten gescoord bij John van den Brom. De linksachter werpt zich tijdens de afwezigheid van Deschacht meer en meer op als titularis.

Johan Walckiers in Anderlecht

Anderlecht was te sterk voor Brugge, maar of het nu aan de sterkte van Anderlecht of de zwakte van Club lag, was een discussiepunt na de wedstrijd. "Volgens mij was het een combinatie van de twee. Je hebt van die dagen dat je zo'n prestatie kan neerzetten en je hebt ook complete off-days, zoals Club waarschijnlijk. Ik was wel een beetje verrast dat ze hier zo defensief kwamen spelen. Maar wij voelden voor de wedstrijd al dat we heel sterk voor de dag konden komen. En dat is ook gebleken", aldus de linksachter.

In de concurrentiestrijd met Olivier Deschacht is Safari bij afwezigheid van die eerste een goed rapport aan het halen. "Ik voel me goed, maar ook Olivier heeft goede wedstrijden gespeeld. We wonnen ook met 5-0 tegen Gent als hij in de ploeg stond. Het is een goede speler en de concurrentiestrijd is hard."

Vooral offensief lijkt Safari zijn draai te vinden. "Het is makkelijk als de ploeg goed draait. En vandaag kregen we plaats en kon ik hoog spelen. Ook de wisselwerking met Jovanovic gaat steeds beter. Communicatie is heel belangrijk. We hebben veel gepraat op training en voor wedstrijden. En dan krijg je dit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties