Genk zonder Anele en Ayub naar Cercle

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Genk zonder Anele en Ayub naar Cercle
Foto: © SC

Racing Genk moet op bezoek bij hekkensluiter Cercle Brugge. Voor die verplaatsing kan Mario Been geen beroep doen op onder meer Anele, Simaeys en De Ceulaer.

Robby Morren in Genk

Joneleit, Kennedy, Simaeys, De Ceulaer en Anele liggen in de lappenmand. Anele is ziek, de anderen zijn al een poosje out. "Simaeys is een probleem", zei Mario Been. Ayub heeft zijn vlucht dan weer gemist.

“Anele is ziek teruggekeerd uit Zuid-Afrika. Hij heeft een zware reis achter de rug en heeft 90 minuten gespeeld. Ik heb hem donderdag (Europa League tegen Videoton nvdr) ook heel hard nodig door de schorsing van Koulibaly", licht de coach toe.

Simaeys
“Simaeys is een probleem. Hij is naar allerlei specialisten geweest. Het gaat op dit moment redelijk en hij wordt niet geopereerd. Hij moet zelf een sein geven wanneer hij inzetbaar is. Hij is intelligent genoeg om naar zijn eigen lichaam te luisteren en te weten wanneer het moment daar is. Het duurt langer dan hij gedacht had.”

Barda
Goed nieuws is er dan weer voor Elyaniv Barda. Hij trainde mee en zit in de selectie. "Barda heeft de voorbije dagen meegetraind en hij moet fit genoeg zijn om in te vallen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties