Lambert: "Benteke's uitspraken uit de context"

Christophe van den Boom
| 4 reacties
Lambert: "Benteke's uitspraken uit de context"
Foto: © SC

Christian Benteke maakte enkele ongelukkige uitspraken over zijn ploeg Aston Villa. Trainer Paul Lambert denkt dat zijn aanvaller het zo niet bedoelde en zegt dat Benteke wel gelukkig is bij Villa.

“Ik denk dat het een beetje uit de context gerukt is en dat zijn uitspraken verkeerd begrepen zijn. Ik weet wat het is wanneer zoiets gebeurt, dus ik til er niet zwaar aan. Het is logisch dat wanneer je zoiets aan een jonge voetballer vraagt, dat hij een favoriete ploeg en enkele favoriete spelers heeft.”

Voor de reacties van de supporters heeft Lambert geen schrik. “Ik zal de fans verzekeren dat de grote jongen hier heel gelukkig is. Hij speelt ook heel goed en als hij hier niet gelukkig was, dan zou hij zo niet presteren”, vertelt Lambert.

De coach gaat verder met het loven van de spits. “Christian was uitstekend. Hij was een echte gesel voor de meeste teams waartegen hij speelde. Hij doet het niet alleen voor ons, maar ook voor België. De mensen vergeten dat hij nog maar 21 jaar oud is en nog niet volledig ontwikkeld is. Maar hij wordt een geweldige speler, dat staat vast. Ik denk dat hij elke cent en elke minuut waard was”, besluit de oefenmeester van Aston Villa.

De Rode Duivel liet eerder ontvallen dat hij droomt van Arsenal en dat hij dacht dat Aston Villa in Londen lag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties