Groep F: Bayern en Valencia strijden om eerste plaats

Groep F: Bayern en Valencia strijden om eerste plaats
Foto: © SC

In groep F van de Champions League nemen leiders Bayern München en Valencia het tegen elkaar op. De winnaar van dit duel plaatst zich sowieso voor de volgende ronde. In het andere duel kijkt Lille OSC het Wit-Russische BATE Borisov in de ogen.

Valencia – Bayern München

De heenwedstrijd resulteerde in een 2-1 winst voor de Duitse giganten. De Spanjaarden hebben iets goed te maken en hopen op revanche. “We mogen niet dezelfde fouten maken als in Munchen. We moeten een compleet spel spelen en het moeilijk maken voor Bayern. Ik zal niet tevreden zijn met een gelijkspel, aangezien we bovenaan de groep kunnen eindigen. We hebben niets te vrezen”, aldus Valencia-trainer Mauricio Pellegrino.

Valencia kampt met enkele blessures. Fernando Gago, João Pereira, Jérémy Mathieu en Pablo Piatti staan aan de kant. De Duitsers hebben dan weer goed nieuws te melden. Mario Gomez kan opnieuw aantreden.

Lille OSC – BATE Borisov

Voor BATE is het alles of niets. Als ze de wedstrijd winnen, dan hebben ze nog een kans om door te stoten naar de volgende ronde. Al ze zullen ze dan moeten rekenen op een nederlaag van Valencia en winst tegen Bayern München op de volgende speeldag. Toch wil trainer Viktor Goncharenko het belang van deze wedstrijd niet overschatten. “We kunnen niet zeggen dat dit de belangrijkste wedstrijd van het seizoen is. We hebben er zo al een paar gehad. We moeten gewoon het nodige resultaat behalen.”

Lille moet winnen met een score die hoger is dan 3-1 als ze kans willen maken op een plaatsje in de Europa League. Als ze deze wedstrijd winnen met en grotere marge en de volgende wedstrijd eveneens aan het langste eind trekken, dan springen ze over de Wit-Russen naar de derde plaats in de stand.

Wie wordt groepsleider?

Valencia hoopt om Bayern München een hak te zetten. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Bayern München wint, krijgt u 126 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Valencia bij UNIBET van 60 euro kan u 210 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties