Jonckheere: "Wil met Oostende naar eerste klasse"

Christophe van den Boom
| 5 reacties
Jonckheere: "Wil met Oostende naar eerste klasse"
Foto: © SC

Eupen bezorgde KV Oostende de eerste nederlaag in zeven matchen. KVO-middenvelder Michiel Jonckheere besefte dat er meer in zat en hoopt op een reactie tegen Antwerp volgend weekend.

“Als je vier keer voor de keeper komt, dan moet je minstens één doelpunt scoren”, vertelt Jonckheere in Het Nieuwsblad. “We controleerden mooi de wedstrijd. Tijdens de rust wees de trainer er nog op dat Eupen enkel voor gevaar zou zorgen bij een stilstaande fase. Niet eens een kwartier later was het zover: 1-0 uit een vrije trap.”

Door de goede prestaties van de middenvelder besloot de club zijn contract open te breken tot 2015, met een optie van één jaar extra. “Dat is een mooie waardering van KVO. Zelf voel ik me hier heel goed en zo heb ik meteen meer seizoenen zekerheid. KVO is ambitieus. In de vorige competitie was het al goed en nu is de kern nog breder geworden. Er zijn meer mogelijkheden. Het blijft mijn grootste wens met KVO ooit in eerste klasse te spelen. Dat zou ideaal zijn!”

KV Oostende behoudt zijn tweede plaats in de algemene rangschikking en heeft vier punten achterstand op leider Woluwe. Westerlo en Antwerp hebben evenveel punten als de club uit West-Vlaanderen en staan gedeeld tweede. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 0-0 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties