Reactie Van Hout: "Kop omhoog en keihard werken"

Robby Morren
Robby Morren
| 13 reacties
Van Hout: "Kop omhoog en keihard werken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk verloor zondagavond twee kostbare punten door een late strafschopgoal van OHL. Doelman Kristof Van Hout weet dat zijn team te veel goals slikt in het slot van de match. "Daar moeten we nog in groeien."

Robby Morren in Genk

"We hebben tijdens de ganse match niet zo heel veel weggegeven. Onze eerste helft was niet slecht maar de tweede was inderdaad minder. Op dat moment hadden we de bal beter in de ploeg moeten houden, we leden te veel balverlies."

De opdoffer was groot toen de ref in de slotseconden de bal op de stip legde. "Er was misschien wel contact." Van Hout kon de elfmeter niet stoppen. "Een strafschop is een loterij, ik heb gewoon de verkeerde hoek gekozen."

En zo blijft Racing Genk doelpunten slikken in de laatste minuten van een wedstrijd. "Daar moeten we nog in groeien, nog volwassener in worden. We moeten leren om de boel dan op slot te gooien."

Standard
Het Genkse sluitstuk wil echter niet te lang bij de opdoffer blijven stilstaan. "Donderdag was heel positief voor ons, nu hebben we 2 punten verloren. Donderdag wacht Standard in de beker dus nu moet de kop omhoog en moeten we keihard werken naar donderdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties