Real Madrid vlot naar volgende ronde Copa del Rey

Christophe van den Boom
| 3 reacties
Real Madrid vlot naar volgende ronde Copa del Rey
Foto: © SC

Real Madrid heeft zich in de Copa Del Rey gemakkelijk geplaatst voor de volgende ronde. Derdeklasser Alcoyano ging dinsdagavond met 3-0 voor de bijl.

Na de 4-1 zege in de heenwedstrijd had Madrid zijn schaapjes al op het droge. Dinsdag legden ze er nog eens drie in het mandje, al was het wachten tot twintig minuten voor het einde. Angel Di Maria liep goed in op een pass van Karim Benzema en liet de doelman kansloos. Callejon knalde er nadien nog twee tegen de netten.

Trainer José Mourinho liet enkele basisspelers rusten en bracht enkel Luka Modric Mesut Özil en José Callejon van de regelmatige starters aan de aftrap. De laatste 18 minuten moest Alcoyano met tien verder, na een rode kaart voor Javi Selvas.

In de overige wedstrijden haalde tweedeklasser Las Palmas het van Rayo Vallecano. Ook Real Sociedad moest zijn meerdere erkennen in een tweedeklasser. Cordoba stoot door ten nadele van de Basken. Real Betis won dan weer makkelijk tegen Real Valladolid en ook Osasuna gaat door na een overwinning tegen Sporting Gijon

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties