Waasland-Beveren: Lepoint niet naar AA Gent

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Waasland-Beveren: Lepoint niet naar AA Gent
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren huurt Lepoint momenteel van AA Gent. De Buffalo's zitten momenteel echter niet dik in de verdedigende middenvelders en dus maakte Michel Louwagie gewag van een mogelijke terugkeer in de winterstop. Waasland-Beveren wil Lepoint alvast niet laten gaan.

“Onze club ontkent ten stelligste dat er sprake is om Christophe Lepoint tijdens de winterstop terug te transfereren naar AA Gent, zoals hier en daar door de pers verkondigd wordt”, zo staat te lezen op de officiële website van Waasland-Beveren.

Er zou in het huurcontract ook geen optie staan die dat mogelijk zou maken: “Deze mogelijkheid werd door AA Gent geopperd enkele maanden geleden tijdens de opmaak van de huurovereenkomst, maar deze paragraaf werd door onze club niet aanvaard.”

Waasland-Beveren ziet Lepoint als een belangrijke speler in de strijd voor het behoud en wil hem absoluut niet laten gaan: “Het is de ambitie van onze club om ons een verder verblijf in de Jupiler Pro League te verzekeren. Een transfer van Christophe naar AA Gent is hier dan ook zeker niet aan de orde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties