Donk en Odjidja zeggen 'sorry'

Fabian Morren
| 67 reacties
Donk en Odjidja zeggen 'sorry'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Ryan Donk en Vadis Odjidja hebben zich verontschuldigd omdat ze te laat kwamen op training. Het duo werd overigens ook door de groep terechtgewezen.

De feiten speelden zich de dag na de bekeruitschakeling tegen Cercle Brugge af. Vadis Odjidja en Ryan Donk verschenen te laat op training bij Club. De avond voordien werden de twee nog gesignaleerd in het Gentse nachtleven.

De spelersraad mocht beslissen over een eventuele boete. "Belangrijker dan een boete was het gesprek dat we er als team over hadden", vertelt Jim Larsen in de kranten. "Als je bij Club Brugge voetbalt, dan weet je dat je gedrag dat van een professional moet zijn."

"Ze hebben zich verontschuldigd tegenover de ploegmaats", vervolgt de verdediger. "Wij zijn een gezonde spelersgroep. We moeten het zelf oplossen als er iets verkeerd loopt. Dat deden we nu. Het bestuur moet dat niet van bovenuit opleggen."

Voorzitter Bart Verhaeghe had met elk van zijn spelers een afzonderlijk gesprek. "Hij wilde ons vooral motiveren", verduidelijkt Larsen. "Het is goed dat er een nauw contact is met het bestuur. De voorzitter vertelde dat hij nog in ons gelooft. Het deed deugd om dat te horen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties