Groep F: Bayern en Valancia strijden om groepswinst

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Groep F: Bayern en Valancia strijden om groepswinst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In poule F van de Champions League zijn alle zitjes al uitgedeeld. Op de stoel van de Europa League zit BATE Borisov, de zetels van de Champions League gaan naar Valencia en Bayern. Lille moet als laatste de stoelendans verlaten. Valencia en Bayern gaan voor groepswinst.

Lille OSC - Valencia

Valencia gaat in Frankrijk op zoek naar de groepswinst. Het telt evenveel punten als Bayern maar de Duitsers waren onderling beter. Valencia moet dus hopen dat Bayern het niet even goed doet. Lille staat troosteloos laatste in de groep en moet tegen Valencia voor eigen volk totaal gezichtsverlies proberen vermijden.

Bij de thuisploeg ontbreken twee geschorsten. Djibril Sidibé pakte op de vorige speeldag rood en Pedretti verzamelde drie gele kartons. Bij Valencia reisde Perreira niet mee af, hij heeft een kuitblessure. Ook Gago zou last hebben aan de kuit maar het is nog niet zeker of dat hem uit de wedstrijd houdt. Mathieu blijft sukkelen met de achillespees.

Bayern München - BATE Borisov

Bayern weet wat het te doen staat, minstens even goed doen als Lile. De Duitsers zullen ook revanche willen nemen tegen de Wit-Russen. Bayern verloor op het veld van Borisov met 3-1. Coach Jupp Heynckes heeft respect voor BATE: "Het is een goede ploeg, zowel fysiek als technisch. Het wordt geen zondagse wandeling."

Holger Badstuber scheurde dit weekend zijn ligamenten in de knie tegen Dortmund en is mogelijk heel het seizoen buiten strijd. Robben, Gustavo en Can zijn ook out. Van Buyten start op de bank. Pizarro is twijfelachtig met een verkoudheid. Borisov heeft een volledig fitte selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties