Tweede klasse voetbalt dit weekend niet

Tweede klasse voetbalt dit weekend niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Belgacom heeft zonet gemeld dat er dit weekend in tweede klasse niet gevoetbald wordt door de weersomstandigheden. Ook op de site van KBVB staat één en ander aangegeven. Een overzicht.

Nationaal:

1. Jupiler Pro League: Algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden van de beloften en van de elitejeugd, alsook van alle vriendschappelijke duels van deze ploegen.

2. Afdelingen 2, 3, 4, Dames nationaal: Algemene afgelasting van alle wedstrijden. Ook de vrouwen (BeNeLeague Red en Dames Nationale) komen niet in actie.

Provincie Antwerpen: Algemene afgelasting van alle kampioenschaps- en alle vriendschappelijke wedstrijden van 7 tot en met 10 december. Ook de duels van het G-voetbal en jeugdprospectie zijn afgelast.

Provincie Brabant: Algemene afgelasting van alle officiële

en vriendschappelijke duels (6-9/12). Ook de matchen van corporatieve groeperingen ABSSA en Interbanken zijn afgelast.

Provincie Limburg: Algemene afgelasting van alle provinciale futsalwedstrijden en ligawedstrijden van vrijdag 7 december.

Provincie Oost-Vlaanderen: Algemene afgelasting van alle officiële en alle vriendschappelijke wedstrijden van 6 tot en met 9 december, met uitzondering van de eerste ploegen mannen en vrouwen. Over die matchen valt vrijdag rond 13u een beslissing.

Provincie West-Vlaanderen: Algemene afgelasting van alle officiële en vriendschappelijke wedstrijden van reserven en jeugd. De duels van het Bedrijfsvoetbal en G-voetbal zijn afgelast. Voor de matchen van de eerste elftallen (m/v) beslist de ref ter plekke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties