Hazard: "Ik vind het erg jammer voor Di Matteo"

Fabian Morren
| 5 reacties
Hazard: "Ik vind het erg jammer voor Di Matteo"
Foto: © SC

Eden Hazard zegt in de Engelse krant 'The Independent' dat hij zich "een beetje verantwoordelijk voelt" voor het ontslag van Roberto Di Matteo. De Italiaan was de grote motor achter de transfer van Hazard naar Chelsea.

"Dit is de eerste keer in mijn carrière dat een coach van me tijdens het seizoen wordt buitengegooid, ik was verbaasd. Ik heb het er moeilijk mee, ik vind het erg jammer voor Di Matteo. De manager stelt dan misschien wel het team samen, maar het zijn de spelers die het moeten doen op het veld, dus hangt het ook een beetje van ons af", vertelt Hazard.

"Je zegt automatisch: als die of die kans erin ging, of ik had daar en daar niet gemist, had hij misschien nog zijn job", vervolgt de Rode Duivel. "We zijn dus misschien verantwoordelijk. Maar nu moeten we vanaf nul beginnen. We moeten ons concentreren op een betere positie in het klassement (Chelsea staat momenteel derde in de Premier League), de volgende ronde halen in de FA Cup, goed spelen en zoveel mogelijk prijzen winnen onder Rafael Benitez."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties