Reactie Pedersen: "Verbaasd over onze supporters"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Pedersen: "Verbaasd over onze supporters"
Foto: © SC

Nicklas Pedersen is stilaan de publiekslieveling aan het worden Achter de Kazerne. De Deense aanvaller is op zijn beurt positief verrast door de geweldige sfeer die de supporters creëren.

door Robby Morren

De fans van KV Mechelen sluiten Pedersen in de armen en scandeerden zaterdagavond zijn naam. "Ik ben elke keer meer verbaasd over wat de fans in dit stadion creëren. Ik apprecieer natuurlijk dat ze mijn naam scanderen, zij helpen ons echt. Al bij al was de match tegen Lokeren een goede wedstrijd met een leuke sfeer."

KV Mechelen boekte zaterdagavond zijn eerste overwinning sinds 27 oktober en daar was de Deen bijzonder blij mee. "De overwinning tegen Lokeren was heel belangrijk voor ons. Eigenlijk hadden we vorige week ook al moeten winnen en misschien hadden we tegen Lokeren nog een doelpunt meer moeten scoren maar ik ben blij."

"We hadden de drie punten broodnodig en we waren dit ook aan de supporters verschuldigd." Toch werd het in de slotfase nog spannend toen Lokeren de aansluitingstreffer scoorde. "Wanneer het 2-1 wordt, dan denk je 'het zal toch niet waar zijn' maar gelukkig hielden we stand."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties