Reactie Naessens: "Blesseer me bij die penalty"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 29 reacties
Naessens: "Blesseer me bij die penalty"
Foto: © SC

Jens Naessens werkte hard in de spits bij Zulte Waregem tijdens de 3-2 zege tegen Racing Genk. Hij kwam niet tot scoren maar lokte een penalty uit: "De penalty was terecht, hij ging voor bal én man en ik blesseerde me."

Sander De Graeve in Waregem

Jens Naessens had enkele kansen tegen Racing Genk: "Het is jammer dat ik niet kon scoren. Ik kreeg tweemaal een teruggelegde bal maar die was steeds iets achter mij. Het leken grote kansen maar ze waren erg moeilijk om af te werken."

In de eerste helft kon Zulte Waregem al stevig op voorsprong staan: "We hadden wat pech bij de afwerking, het was vaak net niet. Genk scoort dan uit de eerste aanval en dan heb je zo'n gevoel van 'het zal toch niet waar zijn hé.' Gelukkig konden we voor de rust nog die 1-1 maken, anders gingen we het de tweede helft lastig gekregen hebben."

De thuisploeg was gemotiveerd na het 0-5 verlies tegen Genk eerder deze week: "De coach moest ons inderdaad niet veel extra motiveren, iedereen zat sowieso met revanche gevoelens. We hebben Genk echt bij de keel gegrepen vandaag."

Naessens was, zonder een doelpunt te scoren, toch beslissend voor Zulte Waregem, hij lokte de penalty uit: "Het was zeker een penalty, Koulibaly komt er echt wild ingevlogen en ging voor man én bal. Ik blesseer me ook bij die fase aan de knie, morgen kijken we of er een echo genomen moet worden maar de wedstrijd van volgende week kan nipt worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties