KVK-supporters willen spelers iets duidelijk maken

KVK-supporters willen spelers iets duidelijk maken
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

De supporters van KV Kortrijk zijn niet opgezet met het feit dat de spelers van hun club vorige week dinsdag een staking inlasten wegens het uitblijven van een regeling over de bekerpremies. Ze willen nu zelf een actie op poten zetten om dat de spelers duidelijk te maken.

Een deel van de fans wil tijdens de thuiswedstrijd van vrijdag pas na negentien (stamnummer van KVK, nvdr.) minuten het stadion binnenkomen. Voorzitter John Martin van het coördinatiecomité van de supportersclubs van KV Kortrijk wil dat dan weer vermijden. "Blijf uw ploeg steunen in goede en slechte tijden", vraagt Martin in HLN.

"De supporters komen om voetbal te zien. Profvoetballers verdienen veel geld en moeten het eerst bewijzen op het veld", heeft hij wel begrip voor de onvrede. "Het uitblijven van een regeling voor de bekerpremies is hier een jaarlijks terugkerend fenomeen. Uit mijn periode herinner ik me dat er discussie was over de premie voor de eindronde in tweede klasse. Al dat soort financiële zaken moet door de club worden geregeld bij de contractbesprekingen en dan is het probleem opgelost."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties