Vossen: "Wil seizoen gerust uitdoen bij Genk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 32 reacties
Vossen: "Wil seizoen gerust uitdoen bij Genk"
Foto: © SC

Jelle Vossen speelt bij Racing Genk opnieuw een goed seizoen. Zijn prestaties lokken tal van scouts naar de Cristal Arena maar over een transfer wil hij het nog niet hebben: "Ik kan toch niet in de toekomst kijken. Ik wil gerust het seizoen uitdoen bij Genk."

De spits komt uit een hamstringblessure die hem twee wedstrijden aan de kant hield. Tegen Anderlecht wil hij spelen maar hij neemt geen risico’s. “Ik wil de tweede seizoenshelft niet missen, want dan wordt het kampioenschap beslist”, aldus een nuchtere Vossen aan Het Nieuwsblad.

In de Cristal Arena zullen weer vele buitenlandse scouts plaatsnemen voor de topper tegen Anderlecht: “Dat er zoveel scouts komen, hebben we de laatste jaren zelf afgedwongen. Of ze er voor mij zitten? Dat weet ik niet. Het kriebelt wel om de stap naar het buitenland te zetten.”

Overhaasten wil Vossen allerminst: “Over een transfer wil ik echt niet praten, want ik kan toch niet in de toekomst kijken. Ik wil gerust het seizoen uitdoen bij Genk, maar je weet nooit of er de komende weken een kans komt die ik niet kan laten liggen.”

Zijn kansen op de Gouden Schoen schat de spits laag in: “Hoe, de winnaar is toch al bekend? Zelfs in Genk zegt iedereen dat Mbokani hem zal winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties