Nuytinck: "Momenteel de beste in België"

Nuytinck: "Momenteel de beste in België"
Foto: © SC

Bram Nuytinck kwam deze zomer van NEC Nijmegen naar Anderlecht. Hij vindt dat de Brusselaars na een mindere start nu goed vertrokken zijn en dat de club momenteel de beste van België is. Nuytinck wil dan ook de titel pakken met Anderlecht.

“In het begin liep het nog wat moeizaam, ook al stonden we in de stand nog altijd voorin. De laatste tien wedstrijden wisten we allen te winnen, waardoor we nu echt goed gelanceerd zijn”, aldus de Nederlandse verdediger tegen Voetbal International.

Kampioen worden is het doel, al weet Nuytinck ook dat er dankzij het play-off systeem nog weinig beslist is voor de titel. “Het systeem is wel jammer. Dan spelen we tegen de goede ploegen voor de titel. Racing Genk, Club Brugge en Zulte Waregem zijn moeilijke tegenstanders. Die duels zijn enorm belangrijk”, ging Nuytinck verder.

Na de winterstop volgt een duel met eerste achtervolger Zulte Waregem. “Drie punten pakken tegen Zulte zou fantastisch zijn. We moeten ons huidige spel voortzetten. Ik zeg niet dat we kampioen gaan worden, maar op dit moment zijn we zeker de beste ploeg van België”, besloot de verdediger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties