Werder Bremen wil De Bruyne langer bij zich houden

Werder Bremen wil De Bruyne langer bij zich houden
Foto: © SC

Kevin De Bruyne is bezig aan een sterke leenbeurt bij Werder Bremen. De Rode Duivel is eigendom van Chelsea, dat de Belg dit seizoen uitleende aan de Duitse club. Bremen zou De Bruyne nu graag definitief bij Bremen willen.

Vele andere clubs toonden al interesse om de Belg van Chelsea volgend jaar op huurbasis in hun rangen te mogen verwelkomen. Nu bekent ook Werder Bremen dat ze de middenvelder graag langer in hun rangen zouden hebben, misschien zelfs definitief.

“Ik zou dom zijn als ik zeg dat ik zo’n extreem getalenteerde speler niet bij mijn club zou willen houden”, zei coach Thomas Schaaf tegen DPA. “Hij neemt elke kans aan om indruk op ons te maken. Hij is een echte goede speler en hij vertelde me recent nog dat hij zich enorm amuseert hier in Bremen”, vervolgde Schaaf.

Veel hangt natuurlijk ook af van wat de plannen van Chelsea zijn met De Bruyne. Een verkoop lijkt voorlopig niet aan de orde, maar het is nu nog koffiedik kijken of de Rode Duivel volgend seizoen al een plaats in het elftal van Chelsea kan ambiëren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties