Ramos dikt zijn rode kaarten-totaal aan tot 15

Ramos dikt zijn rode kaarten-totaal aan tot 15
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Ramos heeft nog maar eens een rode kaart gepakt. De verdediger van Real Madrid zit nu al aan het mooie aantal van vijftien rode kartonnen in 7,5 jaar Real Madrid.

Zijn uitsluiting woensdag in de Copa del Rey kan hem echter duur te staan komen, want de Spanjaard verliet na zijn tweede gele kaart het veld terwijl hij de scheidsrechter zaken bleef naroepen. Die maakte daarvan een rapport op en met zijn verleden kan Ramos wellicht rekenen op een zware schorsing.

Dat kan hem immers vier speeldagen aan de kant kosten plus nog één extra door het totaal van zijn gele kaarten dit seizoen. Ramos is geen doetje en verzamelde in zijn 7,5 jaar Real reeds vijftien rode kaarten.

Sergio Ramos wacht mogelijk een flinke schorsing na zijn rode kaart tegen Celta de Vigo op woensdag. De dubbele gele prent was al zijn vijftiende uitsluiting in 7,5 jaar bij Real Madrid.

 "Ik heb spijt van het incident met de arbiter. Op momenten van hoogspanning zeggen we helaas nog wel eens dingen waar we spijt van hebben", liet Ramos ondertussen al weten via Twitter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties