Reactie Moreels: "Teleurgesteld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Moreels: "Teleurgesteld"
Foto: © SC

Wouter Moreels verloor met Oostende met 1-2 van Cercle Brugge. Het bekeravontuur zit er dus op voor Oostende dat nochtans niet slecht voor de dag kwam: "We lieten het liggen bij de afwerking."

Sander De Graeve in Oostende

Moreels had hetzelfde probleem als Van Eenoo: "Het is de eerste keer dat ik naar de dopingcontrole moet en het wil niet goed lukken. Het was te weinig bij mijn eerste poging dus ik moet straks nog eens proberen."

We vroegen Moreels naar zijn gevoel na de wedstrijd: "Toch wel teleurgesteld. Onze prestatie vandaag was sterk. In de eerste helft waren we de betere ploeg. We lieten het echter liggen bij de afwerking, de scherpte voor doel ontbrak. De tweede helft begon meteen met een doelpunt voor de tegenstander, dan werd het moeilijk."

Moreels probeerde Verbist te verrassen op vrije trap met een lob: "Heel jammer dat die er niet inging, ik zag Verbist op zijn grote backlijn staan en probeerde hem te lobben. Ik probeerde op Cercle dat ook al eens en dan viel hij er ook net over. Die 1-0 zou belangrijk geweest zijn."

"Nu gaan we volop voor de periodetitel. Zondag spelen we, hopelijk gaat die match door, tegen Woluwe. Dat is een gewond dier maar die zijn vaak nog het gevaarlijkst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties