Reactie Been: "We staan weer steviger in de top zes"

Robby Morren
Robby Morren
| 52 reacties
Been: "We staan weer steviger in de top zes"
Foto: © SC

Racing Genk boekte na een 1 op 9 een belangrijke zege tegen Charleroi. Mario Been was opgelucht maar zag dat zijn jongens te makkelijk de aansluitingstreffer lieten scoren en niet efficiënt genoeg met de kansen omsprongen.

Robby Morren in Genk

"Dit is een belangrijke overwinning", stak de oefenmeester van wal na de wedstrijd. "Charleroi wilde voetballen en zij hebben een aantal spelers met heel wat kwaliteiten rondlopen. Dat Rossini niet speede, heeft ons wel verrast. Dat was voor ons even aanpassen."

"Wij hebben gedurende de eerste 35 minuten goed voetbal gebracht, we hadden veel balbezit en gaven weinig kansen weg. We kwamen op voorsprong en dan was het dankzij twee zeer goede reddingen van Laszlo (Köteles) dat wij met een voorsprong konden gaan rusten."

"We kwamen erg goed uit de kleedkamer en scoorden al snel de 2-0. We hadden ook de kans op 3-0 maar het was Charleroi dat de aansluitingstreffer lukte. Bij die tegengoal is er toch een heleboel fout gelopen bij ons. Er sloop onrust in ons spel maar gelukkig scoorden we op het einde nog een derde keer. Dat was een opluchting."

Steviger in top zes
De coach ziet alvast een werkpunt naar de komende wedstrijden toe. "Wij moeten adequater met onze kansen omspringen. We zijn het nieuwe jaar goed gestart, we staan nu toch weer wat steviger in de top zes."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties