Van Holsbeeck: "Ik geloof Biglia nog altijd"

Fabian Morren
| 83 reacties
Van Holsbeeck: "Ik geloof Biglia nog altijd"
Foto: © SC

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck gelooft het verhaal van Lucas Biglia. De middenvelder zit nog steeds in Argentinië met 'migraine'. "Je kan toch geen speler beboeten omdat hij ziek is?"

Biglia sukkelt met migraine, luidt de conclusie van de dokter. "Migraine is niet hetzelfde als een gebroken been. Het is zoals rugpijn: moeilijk vast te stellen. Tot nu toe geloof ik het nog altijd. Je kan toch geen speler beboeten omdat hij ziek is?", vraagt Van Holsbeeck zich luidop af.

"Ik zeg u wel: de zaak-Biglia zal als een duidelijk signaal gebruikt worden naar onze spelers dat we geen duimbreed afwijken van onze lijn", vervolgt de manager in Het Nieuwsblad. "Of hij nu de 20ste januari (wanneer het doktersbriefje verloopt, red.) terugkomt of in maart: hij gaat momenteel niet weg voor minder dan het bedrag dat contractueel bepaald is. Gaan we een oplossing zoeken voor juni? Ja, als beide partijen er baat bij hebben."

"Het was uiteraard wel bizar dat we een week geen nieuws hoorden. Maar hoe we dat aanpakken, bespreken we intern. Die zaak stoort ons maar komt in orde, geloof me."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties